ANTIDIALER - INTERNET PROTECTION - INTERNET SECURITY - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ INTERNET - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ INTERNET
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ "ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΓΙΔΕΣ ΣΤΟ INTERNET ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ Anti Dialer TL001 GALAXY®

- ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ  ΑΦΟΒΑ  ΣΕ  ΟΛΑ...  ΤΑ  SITE !
- ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  ΑΠΟ  ΠΟΝΗΡΟΥΣ  ΚΑΙ  ΠΟΝΗΡΑ  SITE  ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΤΕ !
- ΓΙΑ  ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ  ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ  ΧΡΗΣΤΕΣ  ΤΟΥ  INTERNET !
- ΓΙΑ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ  ΦΥΛΑΧΤΟΥΝ !

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΗΣΥΧΟ !!!   ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!

Hit Counter          BACK TO INDEX

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Στοιχίζει μαζί με ΦΠΑ   95.00 

ΠΩΛΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ
!

- ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟΥ MODEM !  ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ INΤERNET ΑΝΑΒΕΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΘΗΝΗ ΧΡΕΩΣΗ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Η ΚΛΗΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΑΝΑΒΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ !
- ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ !
- ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ !
- ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ (ΤΗΛΕΦΩΝΑ, FAX Κ.Λ.Π.) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ! 
                PATENTED  1003745

- ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΔΩΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Ή ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  !   

Αν δεν έτυχε σε σας ακόμη, είναι πολύ πιθανό να έχει συμβεί σε κάποιον γνωστό σας. Είναι πάρα πολλές οι περιπτώσεις υπερχρέωσης του τηλεφωνικού λογαριασμού από κακόβουλα site του internet. Μέχρι και ο ΟΤΕ αναγκάστηκε να στείλει σε όλους τους συνδρομητές πριν λίγο καιρό μαζί με τον λογαριασμό του τηλεφώνου και ενημερωτικό φυλλάδιο για να είναι πιο προσεχτικοί οι χρήστες του internet. Είναι μερικά site που προσφέρουν κάτι δωρεάν αλλά λειτουργούν ως εξής χωρίς τις περισσότερες φορές οι νέοι χρήστες και τα παιδιά να το αντιληφθούν. Διακόπτουν την φθηνή τηλεφωνική σύνδεση που έχουμε μέσω της εταιρίας πρόσβασης στο internet και καθοδηγώντας το modem του υπολογιστή, μας επανασυνδέουν με τηλεφωνικό αριθμό πολύ υψηλής χρέωσης του εξωτερικού. Η χρέωση από τους τόπους αυτούς είναι πολλές εκατοντάδες δραχμές το λεπτό.  Από την χρέωση αυτή οι ιδιοκτήτες των τόπων αυτών παίρνουν σημαντικό μέρος του τιμήματος.

Από αυτές τις περιπτώσεις κινδυνεύουν όλοι αλλά περισσότερο οι νεοεισερχόμενοι στον κόσμο του internet και τα παιδιά που δεν πολυκαταλαβαίνουν πολλές φορές, τι κουμπιά πατούν και τι κάνουν.

Το προϊόν TL 001 GALAXY® είναι το πιο πάνω εικονιζόμενο εξάρτημα και έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να εκμηδενίζει τον κίνδυνο αυτό. Μετά την τοποθέτησή του, ο υπολογιστής σας δεν μπορεί να πάρει κανέναν αριθμό τηλεφώνου εκτός από τους αριθμούς φθηνής χρέωσης των εταιριών πρόσβασης στο internet. Ο μηχανισμός προστασίας TL 001 GALAXY®  ανιχνεύει κάθε προσπάθεια του υπολογιστή να συνδεθεί με άλλον αριθμό και διακόπτει αμέσως την τηλεφωνική σύνδεση! Έτσι είστε εξασφαλισμένοι ότι ποτέ δεν πρόκειται σερφάροντας να σας έρθει ο λογαριασμός του ΟΤΕ με αστρονομικά ποσά όπως έχει συμβεί σε πολλούς μέχρι σήμερα.

Η προστασία που παρέχει ο μηχανισμός αυτός δεν αναιρείται με καμία εντολή κανενός πονηρού μέσα από το διαδίκτυο ή τον υπολογιστή, γιατί η λειτουργία του δεν στηρίζεται σε κάποιο πρόγραμμα που θα μπορούσε να προσβληθεί από κάποιο εξυπνότερο software!

Συνδέεται πολύ εύκολα και χωρίς εργαλεία στο τηλεφωνικό βύσμα του modem ή στην τηλεφωνική πρίζα του τοίχου. Απλώς παρεμβάλλεται μεταξύ modem και τηλεφωνικής γραμμής. Έχει έτοιμο θηλυκό και αρσενικό βύσμα και συνδέεται από οποιονδήποτε τόσο εύκολα όσο η τοποθέτηση του τηλεφώνου στην τηλεφωνική πρίζα! Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα μέσα στον υπολογιστή. Ούτε πρόγραμμα ούτε ρυθμίσεις! Επίσης δεν χρειάζεται μπαταρίες, ούτε ρεύμα!

ΕΓΓΥΗΣΗ
Για τον μηχανισμό TL 001 GALAXY® παρέχουμε πλήρη εγγύηση καλής λειτουργίας για ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ εφ' όσον έχει εγκατασταθεί και έχουν ακολουθηθεί οι τεχνικές οδηγίες και ότι άλλο αναγράφεται πάνω στη συσκευή και τα έντυπα που την συνοδεύουν. Αν παρ' όλα αυτά παρατηρηθεί κάποια δυσλειτουργία είτε εξ αρχής είτε εκ των υστέρων μέσα στον χρόνο που ισχύει η εγγύηση εμείς σας αντικαθιστούμε τον μηχανισμό TL 001 GALAXY® με καινούργιοΗ εγγύηση δεν ισχύει αν έχει επέμβει στο εσωτερικό της συσκευής οποιοδήποτε άλλο άτομο εκτός από εμάς ή αν έχει επέλθει βλάβη από βίαιη ενέργεια ή φυσικό φαινόμενο (πτώση κεραυνού, πλημμύρα κλπ). Στείλτε την συσκευή σε μας ή στο κατάστημα που κάνατε την αγορά και εκεί θα γίνει η αντικατάσταση. Η εγγύηση καλύπτει την συσκευή και όχι έξοδα μεταφοράς ή οτιδήποτε άλλο.
. 


- Ο ηλεκτρονικός μηχανισμός TL 001 GALAXY® είναι σχεδιασμένος και κατασκευασμένος για να λειτουργεί μόνο σε στεγασμένους χώρους. Μη τον τοποθετείτε στο ύπαιθρο που μπορεί να εκτεθεί σε πολύ υγρασία, βροχή, χιόνι κ.λ.π. γιατί θα σταματήσει να λειτουργεί και πολύ πιθανόν να πάθει ανεπανόρθωτη βλάβη.

- Δεν λειτουργεί σε παλαιά απλά τηλεφωνικά κέντρα. Τώρα είναι σχεδόν όλα ψηφιακά και έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
- Δεν λειτουργεί αν έχετε τηλεφωνικό κέντρο που πρέπει να πάρετε άλλα ψηφία πριν τον εξωτερικό αριθμό. Σε αυτή την περίπτωση ελάτε σε επαφή μαζί μας για να σας κάνουμε ειδική κατασκευή.
- Δεν λειτουργεί αν προσπαθείτε να καλέσετε με το παλαιό παλμικό (PULSE) σύστημα. Ρυθμίστε να γίνονται οι κλήσεις με τόνους DTMF (TONE).


ΠΡΟΣΟΧΗ : Σε τηλεφωνική γραμμή ISDN λειτουργεί μόνο αν έχετε modem απλό και το έχετε συνδέσει σε μια από τις απλές τεσσάρων επαφών υποδοχές του ISDN κουτιού του ΟΤΕ.

ΠΡΟΣΟΧΗ !  Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.
ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ: 1003745 

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ INTERNET  TL 001  GALAXY®  ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Ε.Ε.
ΜΑΡΑΣΛΗ 78 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.  2310 308497 - 2310 300259

INDATA
ΜΗΤΖΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΚΟΡΑΗ  5
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.  2310 488519  - 2310 456061
ΚΙΝΗΤΟ: 6977 469191
FAX.  2310 459711

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΛΕΙΒΑΔΙΑ
( ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ )

ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΧΑΡ. ΛΟΥΚΑΣ
ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ 6
ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Τ.Κ.32012
ΤΗΛ. 22670 43080

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


GMDSS VHF EMERGENCY BATTERY CHARGERS ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ     MARINE POWER SUPPLY & BATTERY CHARGERS

ΦΙΛΤΡΑ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ RF FILTERS     H.F. AUTOMATIC ANTENNA TUNER     ΚΕΡΑΙΕΣ ANTENNA

-------------------------------------------------------------------------------------

CONTINUITY TESTER (ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ) BZ-01 & BZ-02

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ CABLE TRACER CT-01     ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ CABLE TRACER CT-02

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ 12 ΚΑΛΩΔΙΩΝ 12 CABLES TRACER (FINDER-SPLITTER) CFS-01

DIALER ANTI-DIALER     AUTO DIALER ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ     ΦΡΑΓΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ INTERNET     ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ TELEPHONE REMOTE CONTROL

-------------------------------------------------------------------------------------

ΜΕΙΩΤΗΡΕΣ ΣΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΕΣ SPEED CONTROL

ΦΩΤΟΔΙΑΚΟΠΤΕΣ PHOTO SWITCH     ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ LIGHT DIMMER

-------------------------------------------------------------------------------------

ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ PMR ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΑ     ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΕΣ HF-VHF-UHF     ΔΕΚΤΕΣ SCANNER     ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΙΑ RADAR ΤΡΟΧΑΙΑΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

ΗΛΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ     ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ     ΑΝΕΜΟΜΕΤΡΑ     ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ     ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΑΣΗΣ     UPS

-------------------------------------------------------------------------------------

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ     ΜΝΗΜΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ     ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΡΤΩΝ ΜΝΗΜΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΡΟΛΟΓΙΑ DCF77     GPS     ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

-------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΛΠ     ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

-------------------------------------------------------------------------------------

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ     ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ABOUT US     ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ BACK TO INDEX

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Τηλεφωνήστε για περισσότερες πληροφορίες ή αν θέλετε να προμηθευτείτε κάτι και ας μην είναι εργάσιμες ώρες. Τηλέφωνο 210 6830030 και κινητό τηλέφωνο για άμεση επικοινωνία  693 6830030
- Εντός του λεκανοπεδίου Αττικής στέλνουμε με δικό μας μέσο σε πολύ λίγες ώρες παραγγελίες άνω των 60.00 χωρίς καμία επί πλέον χρέωση σχεδόν όλο το 24ωρο!   Επικοινωνήστε μαζί μας για συνεννόηση.
- Αν είστε μακριά στέλνουμε ταχυδρομικά με συστημένο και ασφαλισμένο πακέτο που το παραλαμβάνετε συνήθως σε δύο εργάσιμες ημέρες. Προϋπόθεση για την ταχυδρομική αποστολή είναι να έχετε καταθέσει σε τραπεζικό μας λογαριασμό το αντίτιμο της αξίας των εμπορευμάτων συν τα έξοδα αποστολής ή να έχει προηγηθεί συνεννόηση για τον τρόπο εξόφλησης (π.χ. αντικαταβολή κλπ). Αφού κάνετε την κατάθεση μας ειδοποιείτε τηλεφωνικά ή με FAX ή με e-mail και αν το ωράριο το επιτρέπει εμείς παραδίδουμε στο ταχυδρομείο το πακέτο την ίδια μέρα. Αν το ταχυδρομείο είναι κλειστό κάνουμε την αποστολή την επόμενη εργάσιμη μέρα. Εσείς παραλαμβάνετε συνήθως σε όλη την Ελλάδα σε δυο εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή !
- Ένας άλλος πολύ σύγχρονος τρόπος προμήθειας από μακριά είναι να δώσετε εντολή σε μία εταιρία COURIER (ιδιωτικό ταχυδρομείο) να αγοράσει από εμάς για λογαριασμό σας. Συνήθως η COURIER σας παραδίδει την επόμενη μέρα.


Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής και με πιστωτική κάρτα VISA ή MasterCard. Τηλεφωνήστε!

GALAXY®   ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝ. ΚΡΗΤΙΚΟΣ
ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  17Α  -  ΧΑΛΑΝΔΡΙ  -  ΑΘΗΝΑ - ΤΚ 15232         ΤΗΛ / ΦΑΞ :
210 6830030
                                 
 
Κινητό τηλέφωνο για άμεση επικοινωνία : 693 6830030