ΜΥΣΤΗΡΙΑ

BACK TO ROOM 1          BACK          NEXT

Hit Counter


Προστασία του τηλεφωνικού λογαριασμού από παγίδες στο internet με φίλτρο TL 001 GALAXY ! Προστατεύει από πονηρά site που φουσκώνουν το λογαριασμό του Ο.Τ.Ε.
Για αρχάριους και για έμπειρους χρήστες καθώς και για τα παιδιά που δεν μπορούν να φυλαχτούν !
Για να μην έρθει ποτέ αστρονομικός τηλεφωνικός λογαριασμός !


2. Σχέδιο στον αρχαίο ναό της Αιγύπτου που μοιάζει καταπληκτικά με σύγχρονο ελικόπτερο και μάλιστα με το τμήμα της ατράκτου κάτω από τον άξονα του στροφείου να λείπει έτσι ούτος ώστε να υπάρχει η δυνατότητα πρόσδεσης μεγάλων φορτίων (ογκόλιθων;) για μεταφορά. Τέτοιας χρήσης ελικόπτερα σημερινά της εποχής μας, βλέπουμε και στις φωτογραφίες 4 και 5 που μεταφέρουν αυτοκίνητα και κοντέϊνερ!

   
7. Σχέδιο στον ίδιο ναό δισκοειδούς ιπτάμενου οχήματος;     8. Άλο εκπληκτικό σχέδιο που ο συνάδελφος ραδιοερασιτέχνης SV1YU (ο οποίος μάλιστα έχει επισκεφθεί τον αρχαίο ναό και έχει θαυμάσει από κοντά τα σχέδια που εμείς τώρα βλέπουμε στο internet) πολύ σωστά παρατήρησε ότι μοιάζει με κάποιο είδος ΧΟΒΕΡΚΡΑΦΤ.  


9.Σχέδιο που μοιάζει με σημερινή κατοπτρική κεραία RADAR !

ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΙΜΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΑ !
ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ !
ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ - ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ - ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ - ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ - ΣΤΑ ΣΠΟΡ
ΑΠΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ - ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ - ΓΙΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΓΙΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ - ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ - ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ - ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ - ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ    Κ.Λ.Π.  Κ.Λ.Π.

 

     Η φωτογραφία 1 είναι από το εσωτερικό αρχαίου ναού στη πόλη Άβυδο κοντά στο ποταμό Νείλο της Αιγύπτου. Ο ναός αυτός χρονολογείται ότι κατασκευάστηκε προ 3000 ετών περίπου και βρέθηκε πολύ πρόσφατα σκεπασμένος με χώμα. Προσέξτε τα σκαλιστά σχέδια στη πλάκα αυτή που είναι μέρος από την εσωτερική διακόσμηση. Στο σημείο αυτό βλέπουμε συγκεντρωμένα ανάγλυφα σχέδια αντικειμένων που μοιάζουν καταπληκτικά με ιπτάμενες συσκευές που ο άνθρωπος εφεύρε και κατασκεύασε τις τελευταίες δεκαετίες, στις μέρες μας! 
     Για μας οι απεικονίσεις αυτές αποτελούν μεγάλο μυστήριο όχι τόσο πολύ για το τι απεικονίζουν αλλά για το ότι ευρίσκονται συγκεντρωμένες σε ένα σημείο του ναού χωρίς να ξανασυναντιόνται στην υπόλοιπη διακόσμηση τα ίδια σχήματα! Σαν κάτι να είδαν οι άνθρωποι της εποχής εκείνης φευγαλέα για μικρό χρονικό διάστημα και αποφάσισαν να το καταγράψουν. Τι συνέβη τα χρόνια αυτά; Είδαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι κάποια ανώτερη φυλή που χρησιμοποιούσε αυτές τις συσκευές; Αν είναι έτσι ποιοι ήταν αυτοί; Μήπως ήταν κάποιοι από κάποιο γήινο προοδευμένο πολιτισμό και αργότερα εξαφανίσθηκαν; Μήπως ήταν εξωγήινοι από το μακρινό διάστημα; Οι μυθολογίες και οι ιστορίες όλων των λαών της γης είναι γεμάτες από αφηγήσεις με εξαιρετικό ενδιαφέρον για κάθε έναν που ξεφεύγει πότε-πότε για λίγο από τον καθημερινό αγώνα για την επιβίωση και ψάχνει! 
     Υπάρχουν αφηγήσεις από την αρχαία Ινδία συγκλονιστικές. Υποτιθέμενοι θεοί της εποχής εκείνης ταξίδευαν και πολεμούσαν με ιπτάμενα σκάφη και υπερόπλα που ακόμη και σήμερα η επιστήμη δεν έχει ανακαλύψει! Υπάρχουν και εκπληκτικές κατασκευαστικές λεπτομέρειες των σκαφών αυτών!
     Η Αγία Γραφή είναι γεμάτη από διηγήσεις γεγονότων που με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι είναι εξωγήινες διάνοιες οι δημιουργοί της όασης που λέγεται Γη, μέσα στο αχανές σύμπαν. Οι δημιουργοί αυτοί επισκέπτονται πότε-πότε το δημιούργημα τους και επιβλέπουν την εξέλιξη!  Δεν λείπουν και οι διαπλανητικές ανταρσίες σε μερικές αποστολές!
     Θα δούμε και εκμάθηση της επεξεργασίας μερικών υλικών από "εξωγήινους" καθώς και μαθήματα για το πώς δημιουργούνται ορισμένα φυσικά και ηλεκτρικά φαινόμενα τα οποία μόλις τις τελευταίες δεκαετίες ανακάλυψε και επιβεβαίωσε η ανθρώπινη επιστήμη!

     Αυτή η σελίδα του site μας θα είναι αφιερωμένη σε τέτοια θέματα. Αν σας ενδιαφέρει το είδος αυτής της έρευνας σίγουρα θα βρείτε εδώ μεγάλο ενδιαφέρον. Αρκετά χρόνια μαζεύουμε στοιχεία και έχουμε μαζέψει πολλά. Έχουμε σκοπό να σας τα παρουσιάσουμε σιγά-σιγά μαζί με τις πηγές από τις οποίες προέρχονται για περισσότερη έρευνα και από σας.

                      BACK TO ROOM 1          BACK          NEXT